×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roseanne Barr voelt zich prima na ‘hartaanval’

Roseanne Barr voelt zich prima na ‘hartaanval’
25.11.2018 -

Het was even schrikken voor fans van de 66-jarige actrice Roseanne Barr. Zondagochtend werd namelijk op Twitter gemeld dat de comédienne met een hartaanval naar het ziekenhuis werd vervoerd. Roseanne spreekt die berichten nu zelf alweer tegen.


'Het gaat prima', schrijft ze bij een foto op Twitter, waarop ze poseert in een t-shirt met daarop een plaatje van een piratenkorset. Fans reageren opgelucht en prijzen bovendien haar gevoel voor smaak.

Roseanne Barr is bekend van haar eigen televisieserie Roseanne, die van 1988 tot en met 1997 in de Verenigde Staten werd uitgezonden. In de serie speelde ze samen met John Goodman de hoofdrol. In maart van dit jaar werd er een nieuw seizoen van de serie gemaakt, maar dit werd na twee maanden alweer stopgezet. Barr had namelijk een racistische tweet geplaatst waarin ze een voormalig presidentiële adviseur neerzette als 'de liefdesbaby van de moslimbroederschap en de film Planet of the Apes.