×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronnie Tober maakt geen verre reizen meer

8.08.2014 -

Wat een rondreis door Scandinavië had moeten worden, werd onverwacht een tripje naar Genève. Door het mooie weer weken Ronnie Tober en zijn partner Jan van hun geplande route af en besloten er een relaxte vakantie van te maken. Ze trekken er altijd samen op uit en moeten er niet aandenken alleen op reis te gaan. In 46 jaar tijd is dat slechts een keer gebeurd en dat was geen succes. En in een vliegtuig stappen ze ook niet meer.


Ronnie Tober en zijn man Jan wilden even ontsnappen aan de dagelijkse besognes en trokken er daarom met de auto op uit. Aanvankelijk wilden ze een rondreis door Scandinavië maken, maar uiteindelijk zetten ze koers naar Genève. Dat bleek een uitstekende keuze, want ze vonden er niet alleen rust en ontspanning, maar ook tijd voor elkaar. Je zou zeggen dat een echtpaar dat elke dag bijna 24 uur samen is, misschien juist wat tijd apart door zou willen brengen, maar Ronnie zou nooit anders willen. Hij moet er niet aan denken zonder zijn man op reis te gaan. 

De reis naar Genève zal zeker niet de laatste autovakantie van Ronnie en Jan zijn. Af en toe kiezen ze voor de trein, maar vliegvakanties zitten er in ieder geval niet meer in. Dat heeft niets met angst te maken, maar Jan heeft er gewoon genoeg van. Ronnie: ’We hebben veel verre reizen gemaakt, maar Jan is uitgevlogen.’ 

Lees het hele verhaal en bekijk de vakantiefoto’s deze week in Weekend.