×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronnie Flex woest op PowNed

5.04.2018 -

Rapper Ronnie Flex is woedend op PowNed. De zender plaatste een video online waarin ze aan mensen in Capelle aan den IJssel vragen wat zij ervan zouden vinden als er een standbeeld van de rapper in de stad geplaatst wordt. Over dat filmpje is de rapper op zijn zachtst gezegd, not amused.


Presentator Dennis Schouten neemt in de video een aantal keer het woord 'nigger' in de mond. Eerlijk is eerlijk, het woord wordt genoemd doordat de presentator de songteksten van Ronnie op leest. Maar dat doet volgens de rappers niet af aan de uitstraling van de zender.
 

PowNed was in Capelle aan den IJssel om de bewoners te vragen wat zij van een standbeeld van Ronnie vinden. De komst van het standbeeld begon als een 1 aprilgrap, maar lijkt nu toch echt werkelijkheid te worden.