×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ronnie Flex in kliniek voor wietverslaving

22.01.2018 -

Rapper Ronnie Flex heeft zich laten opnemen in een privékliniek. Hij hoopt hier af te rekenen met zijn wietverslaving, laat zijn management weten.


"Ben ff gaan afkicken in rehab", schrijft de 25-jarige rapper zelf op Instagram. Hij belooft zijn fans dat hij snel terug en beter is.

Ronnie Flex vertelde eerder te zijn gestopt met blowen. Dat was na zijn deelname in Expeditie Robinson. "Inmiddels ben ik gestopt met blowen, maar destijds rookte ik nog blowtjes tot me werd verteld dat ik mijn tas moest pakken'', zei Ronnie in september 2015.

De afkickperiode heeft geen gevolgen voor de optredens van Ronnie. Zijn verblijf in de instelling is nauwkeurig gepland.