Ronald en Michel Mulder te gast bij Nick en Simon

Nick en Simon hebben de schaatstweeling Ronald en Michel Mulder gestrikt om een spelletje mee te spelen in hun nieuwe vrijdagavondshow die de Volendammers voor SBS6 gaan presenteren. De show Zullen We Een Spelletje Doen? is na Lekker Nederlands het tweede tv-programma dat Nick en Simon voor hun nieuwe werkgever presenteren.

''Simon en ik nemen het in de show tegen elkaar op met elk een gast BN'er en iemand uit het publiek'', vertelt teamcaptain Nick over de bedoeling van de show, die zich afspeelt in een setting die doet denken aan een pubquiz. ''We zijn gek op spelletjes." Nick Schilder mocht donderdag van SBS6 de eerste namen naar buiten brengen van de gasten die in de show langskomen. Naast Ronald en Michel Mulder zijn Dennis Weening en Irene Moors van de partij.
Nick is al druk aan het oefenen op het onderdeel met de schaakklok. ''Daarin moeten we steeds drie vragen goed beantwoorden terwijl de tijd wegtikt. Noem de namen van drie kleinkinderen van Beatrix bijvoorbeeld, of noem de kleinste staten van Europa: Vaticaanstad, Lichtenstein en Monaco. Bij wie de tijd op is, die heeft verloren." Andere onderdelen in de show zijn muziekspellen, taalspellen en doe-spellen.
Kim-Lian van der Meij gaat de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6 presenteren. ''Dat vinden we erg leuk, we hebben al wat dingen doorgenomen''. Zullen We Een Spelletje Doen met Nick en Simon als teamcaptains is vanaf vrijdag 8 april om 20.30 uur te zien.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen