Ron Boszhard: Band Carlo en mijn moeder niet gezond

Ron Boszhard is in een interview met de Volkskrant bijzonder openhartig over de nauwe band tussen zijn broertje Carlo en zijn moeder. Zo stelt hij dat het een ongezonde band is waar hij geen behoefte aan heeft.

Ron is erg duidelijk wanneer het op zijn moeder aankomt: 'Carlo is erg bezorgd om haar. Ik ken niemand die zo gek is op mijn moeder als mijn broertje. Ze wonen naast elkaar en eten bijna dagelijks samen', legt hij uit.

'Ik woon iets verderop en zie haar eens per week. Als Carlo wakker wordt, rolt hij het huis uit om te kijken wat er bij mijn moeder in de ijskast staat. Hun levens zijn met elkaar verweven. Ik moet daar niet aan denken. Het is ook niet gezond', zo vervolgt hij.

Op de vraag met wie hij liever een programma maakt, is het antwoord ook duidelijk: 'Met mijn broer, omdat hij mijn moeder al een rol heeft gegeven in Carlo's TV Café. Hij gaf haar allerlei opdrachten in het onderdeel Wil Wil Wel. Zo ging ze skydiven, werkte ze in een hondentrimsalon en gaf ze een jodeloptreden). Als ik zoiets met mijn moeder zou doen, waren de opdrachten een graadje erger geweest. Ik had haar laten abseilen van de Euromast en haar in een kooi met haaien gedaan', besluit hij. Dat klinkt niet helemaal lekker…

Lees het hele interview hier