×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro verliefd op fotograaf

Romy Monteiro verliefd op fotograaf
2.05.2019 -

Romy Monteiro is weer gelukkig in de liefde. De musicalster en presentatrice is gevallen voor fotograaf Jasper Suyk. Hij maakte hun liefde donderdag wereldkundig op Instagram en bevestigde daarmee de geruchten die al een tijd de ronde deden.


Jasper deelde al enkele kiekjes van Romy maar zijn laatste foto, waarop ze elkaar kussen, spreekt boekdelen. ‘Found myself a new main bitch,’ grapt Jasper. ‘Side bitches can still DM.’

Romy reageert in de comments veelbetekenend. ‘Hou van jou, nooit te breken, wil je nooit meer kwijt,’ schrijft ze in afkortingen. In april werd al bekend dat Romy best wel gek was op de fotograaf.

In januari maakte Romy bekend dat zij en haar ex Django van Rijn niet meer zouden trouwen. Ze meldde dat zij en Django ‘met veel liefde voor elkaar’ hebben besloten om hun verloving en relatie te beĆ«indigen.

Foto: Instagram Jasper Suyk