×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy Monteiro dankbaar voor steun

Romy Monteiro dankbaar voor steun
9.01.2019 -

Romy Monteiro is bedolven onder de steunbetuigingen nadat ze bekend heeft gemaakt dat het definitief over en uit is tussen haar en haar verloofde Django.


Op Instagram laat ze haar volgers weten erg dankbaar te zijn voor de steun die ze ontving: 'Dank voor alle berichtjes! Begrip, support en respect krijg ik van jullie! Dat waardeer ik enorm. Voelt zo warm nu!'

Weekend onthulde vorige week dat Romy haar relatie met Django heeft verbroken. Maandag liet de zangeres weten: 'In 2018 hebben Django en ik, met veel liefde voor elkaar, besloten om onze verloving en relatie te beeidingen. We gunnen elkaar al het moois maar gaan ieder ons eigen pad. Alles in goed overleg en uit liefde', schreef ze bij een foto op Instagram. 

De dochter van Antje Monteiro werd in het voorjaar van 2017 ten huwelijk gevraagd door de marinier. Ze waren toen een jaar bij elkaar.