×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romana Vrede komt met bijzonder boek over zoon

26.07.2018 -

Actrice en theatermaakster Romana Vrede gaat haar schrijversdebuut maken. Bij De Arbeiderspers tekende ze voor haar boek De nobele autist, over haar gehandicapte en autistische zoon. Het boek zal een verwantschap vertonen met de theatervoorstelling Who’s Afraid of Charlie Stevens?, waarmee Vrede twee jaar geleden door het land toerde.


De winnares van 's lands belangrijkste toneelprijs voor een vrouw, de Theo d'Or, hoopt dat het verhaal mensen zal raken en inzichten zal geven.

Romana Vrede werd in 1972 geboren in Paramaribo en volgde de Toneelschool in Arnhem. Sinds 2016 is zij verbonden aan Het Nationale Theater. Ze is zondagavond de eerste Zomergast van dit seizoen.