×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rolling Stones op het witte doek

7.10.2013 -

The Rolling Stones gaven afgelopen zomer twee grootse shows in het Londense Hyde Park. Een registratie daarvan is op 11 november onder de noemer The Rolling Stones: Sweet Summer Sun eenmalig te zien in 18 Nederlandse bioscopen.


In de Pathé-filmzalen in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle wordt de concertfilm vertoond.

Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Woods vierden met de 2 uur-durende shows in het park hun 50-jarig jubileum. Ruim honderdduizend fans waren getuigen van de historische concerten op de plek waar de Stones in 1969 ook stonden.