×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rolling Stones geven concerten in Nederland

9.05.2017 -

De Rolling Stones komen naar Nederland. Op hun site is bekendgemaakt dat ze concerten gaan geven in Amsterdam en in Arnhem.


Op 30 september staan ze in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam en op 15 oktober in de Gelredome in Arnhem. 

De No Filter-tour is het vervolg op de tour door Latijns-Amerika, afgelopen jaar. De Europese shows beloven een mix te gaan worden van klassiekers als Paint It Black en Brown Sugar, enkele minder vaak gespeelde klassiekers en een aantal nieuwe nummers. Het is alweer drie jaar geleden dat Mick Jagger, Keith Richards, Ron Wood en Charlie Watts ons land aan deden. In 2014 stonden de heren als headliner op Pinkpop. Het laatste reguliere concert in Nederland was in 2007, toen stonden de Stones in het Nijmeegse Goffertpark.

De kaarten voor de optredens in de Johan Cruijff ArenA en het GelreDome gaan vrijdag 12 mei om 10.00 uur in de verkoop. De goedkoopste kaarten kosten 95 euro.