Roelof Hemmen getrouwd

BNR-presentator Roelof Hemmen is getrouwd met zijn vier jaar jongere vrouw Marjon. De presentator heeft een tatoeage van een engelenveer op zijn rechterarm laten zetten als alternatief voor een trouwring. Zijn echtgenote heeft een soortgelijke, sierlijkere tatoeage op haar linkerarm.

Roelof droeg cowboyschoenen uit Las Vegas, de bruid droeg een crèmekleurige jurk. Roelof Hemmen, die in mei 2016 afscheid nam van RTL Nieuws, koos voor een tatoeage in plaats van een trouwring, omdat hij nog een trouwring draagt van zijn huwelijk met de in 2010 overleden Marjon van Rijn. Zij overleed aan de gevolgen van darmkanker.

Middenin de rouwperiode viel hij voor zijn huidige vrouw, die ook Marjon heet. Ze was een van de beste vriendinnen van zijn overleden vrouw. Roelof vertelt aan Shownieuws: 'Het is ontstaan toen ik op de bodem van de put lag. Ik zat tegenover haar en we keken elkaar aan en opeens bedacht ik me: ik ga bij deze vrouw nooit meer weg.' In maart vroeg hij haar ten huwelijk door haar op haar 51e verjaardag een horloge te geven. 'Dat vond ik mooi: alle tijd die we samen hebben staat op dit horloge. Hoe fijn zou het zijn als we die samen doorbrengen.'