×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roel van Velzen gaat scheiden

Roel van Velzen gaat scheiden
2.04.2019 -

Roel van Velzen en zijn vrouw Marloes gaan uit elkaar. Dat heeft de zanger dinsdag via zijn management bekendgemaakt. Het koppel was twintig jaar samen, waarvan acht jaar getrouwd.


Roel en Marloes hebben de beslissing samen genomen. ‘Marloes en ik hebben in goed overleg besloten uit elkaar te gaan. We zijn er de afgelopen tijd achter gekomen dat we als goede vrienden gelukkiger zijn dan als geliefden,’ laat Roel weten in een verklaring. ‘We blijven beiden voor onze twee zoons zorgen en zullen er samen alles aan doen om ze een fantastische jeugd te geven.’

Over de precieze reden van de breuk doet de zanger geen uitspraken. ‘Aangezien dit een persoonlijke situatie is die enkel het gezin aangaat, wordt gevraagd hun privacy te respecteren om deze beslissing in alle rust een plek te kunnen geven, aldus zijn management.

Foto: Reni van Maren