×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rod Stewart voor de rechter na misdragingen

Rod Stewart voor de rechter na misdragingen
4.01.2020 -

Rod Stewart moet op 5 februari voor de rechter verschijnen wegens het aanvallen van een beveiliger. De 74-jarige zanger raakte samen met zijn zoon Sean betrokken bij een opstootje. Daarbij zou Sean een beveiliger hebben geduwd en Rod de beveiliger een stomp op zijn borst hebben gegeven.


Rod Stewart was samen met zijn familie oud en nieuw aan het vieren in een hotel in Palm Beach, mldt TMZ. Volgens het politierapport maakte het gezelschap ophef nadat ze de toegang tot een feest werd geweigerd. Ook weigerde de groep om weg te gaan toen dat gevraagd werd. Daarop volgde het opstootje waarbij Rod een stoot heeft uitgedeeld.

Bij het opstootje raakte niemand gewond en er werden ook geen aanhoudingen verricht. Volgens het politierapport bood de Britse zanger direct zijn excuses aan na het incident.