×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rod Stewart vocht 3 jaar lang tegen prostaatkanker

Rod Stewart vocht 3 jaar lang tegen prostaatkanker
16.09.2019 -

Tijdens een liefdadigheidsevenement waar Rod Stewart afgelopen weekend aanwezig was, deed de 74-jarige zanger een opvallende onthulling. Hij vertelde het publiek de afgelopen 3 jaar gestreden te hebben tegen prostaatkanker en deed dit met succes. Sir Rod is vrij van kanker verklaard en vertelde opgelucht 'er op tijd bij te zijn geweest'.


Rod Stewart kreeg in juli te horen schoon te zijn, nadat de ziekte in februari 2016 bij hem werd geconstateerd. ‘Niemand wist hiervan, maar ik had mijn vrouw Penny al gezegd dat deze avond een goed moment was voor mij om uit de kast te komen. Wat betreft prostaatkanker dan,’ zei Stewart met een knipoog tegen het publiek. ‘Ik was er vroeg bij en heb veel testen ondergaan, waardoor ik goed behandeld kon worden. Dus mannen hier, ga allemaal naar de dokter en doe een check-up.’

Het evenement waar de Britse zanger zijn nieuws onthulde werd gehouden om geld in te zamelen voor The Prostate Project en de European Tour Foundation. Het vond plaats in de Wentworth Club in het Engelse Surrey, een van Engeland’s meest vooraanstaande golfclubs.