×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rockband KISS kondigt afscheidstournee aan

20.09.2018 -

Na 45 jaar in de muziekbusiness neemt KISS afscheid. De rockband heeft aangekondigd dat ze ermee stoppen en dat One Last, KISS End of The Road World Tour hun laatste tournee zal zijn.


Hoewel de tourdata nog niet zijn bekendgemaakt, heeft Kiss beloofd dat het een tournee zal worden om te onthouden, 'de luidste met de meeste hits en de meeste explosies', aldus frontman Gene Simmons op Instagram. 'Alles wat we hebben opgebouwd en alles wat we de afgelopen vier decennia hebben veroverd, had nooit kunnen gebeuren zonder de miljoenen mensen wereldwijd die in die jaren clubs, arena's en stadions hebben gevuld.'

De hardrockband kan in Amerika tot een van de succesvolste bands aller tijden worden gerekend. In Nederland werd KISS vooral bekend door de hit I Was Made for Lovin' You. De rockers gaven dinsdagavond nog het openingsoptreden in de finale van America's Got Talent.