×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Thicke wordt opnieuw vader

22.08.2018 -

Robin Thicke en zijn vriendin April Love Geary verwachten over een aantal maanden hun tweede kindje samen. Het stel maakte via Instagram bekend dat er een baby aan hun familie wordt toegevoegd. Afgelopen februari verwelkomden ze hun eerste kind, dochter Mia.


Het geslacht van baby Thicke wordt aanstaande zaterdag bekend gemaakt, meldde April op sociale media, waarop ze een filmpje van Mia met de echo-foto in haar handjes plaatste. Robin postte een filmpje van de echo, met daarbij de tekst: "Ze zeiden dat we er niet nog een konden maken, dus maakten we er nog een. Dank je wel April!" De baby is uitgerekend op de verjaardag van de zanger, 10 maart 2019.

Thicke heeft ook een kind uit zijn eerste huwelijk met Paula Patton, zoon Julian Fuego. Hij was van 2005 tot 2015 getrouwd met Patton.