Robin Thicke vond vader beste man die hij ooit ontmoette

Robin Thicke herinnert zich zijn vader als ‘de beste man die ik ooit ontmoette’. 'Hij was altijd een heer”, zei de zanger, die dinsdag zijn vader Alan plotseling verloor, tegen de Los Angeles Times.

Acteur Alan Thicke, vooral bekend van de tv-serie Growing Pains, overleed aan de gevolgen van een hartaanval. Die kreeg de 69-jarige acteur tijdens een potje ijshockey met zijn jongste zoon Carter. Een compliment dat hij Carter gaf voor een mooi schot, was een van de laatste dingen die Alan zei.

Carter liet via Twitter weten ‘zijn beste vriend en idool’ verloren te hebben. 'Je bent een legende en ik hou van je pap. Tot de volgende keer', schreef de 22-jarige acteur en schrijver.

Geliefd
Robin zag zijn vader een paar dagen geleden voor het laatst, vertelde hij aan de Los Angeles Times. 'Ik heb hem kunnen vertellen hoeveel respect ik voor hem had en hoeveel ik van hem hield.' Volgens de wereldberoemde zanger wist zijn vader dat hij geliefd was.

Naast Carter en Robin laat Alan nog een zoon achter, Brennan. De acteur trouwde drie keer, voor het laatst in 2005 met model en actrice Tanya Callau.