×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Robin Thicke en ex werken aan schikking’

7.03.2017 -

obin Thicke en zijn ex Paula Patton staan op het punt een schikking te treffen en daarmee een punt te zetten achter de voogdij-oorlog die ze voeren. Bronnen beweren dat Robin en Paula momenteel de details uitwerken van een nieuwe zorgregeling voor hun zesjarige zoontje Julian.


De Blurred Lines-zanger mag momenteel beperkt zijn zoon zien, drie keer per week een paar uur en alleen onder toezicht van een door de rechtbank benoemde waarnemer. Robin werd door zijn ex Paula beschuldigd van kindermishandeling. De zanger ontkent dit in alle toonaarden.

Robin en Paula zouden maandag bij de rechtbank verschijnen om hun juridische geschil voort te zetten, maar deze zaak ging niet door meldt TMZ.