×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Martens tweede afvaller in It Takes 2

8.04.2018 -

Robin Martens is de tweede afvaller van de duettenshow It Takes 2 op RTL 4. Vorige week viel EO-presentator Bert van Leeuwen als eerste kandidaat af. Dj en presentatrice Eva Cleven eindigde deze week bovenaan het klassement.


In de zaterdagavondshow waarin bekende Nederlanders en één bekende Vlaming laten horen wat ze vocaal in huis hebben, belandde Robin na haar duet met Di-rect-zanger Marcel Veenendaal in de gevarenzone, samen met Marieke Elsinga en make-upartist Mika van Leeuwen. Mika mag volgende week terugkomen, al was het verschil met Robin slechts 1 punt van de publieksjury.

'Ik heb heel veel geleerd en ga zeker door met zingen', reageerde Robin. De voormalig GTST-ster won in 2016 het programma Dance Dance Dance maar deelname aan It Takes 2 is vele malen enger, zei ze bij aanvang van dit derde seizoen van It Takes 2.

De overgebleven zeven kandidaten zijn acteur Leo Alkemade, entertainer Jörgen Raymann, Mika van Leeuwen, Eva Cleven, YouTuber Dionne Slagter, de Vlaamse presentatrice Evi Hanssen en Marieke Elsinga.