×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robin Martens breekt in RTL Late Night

3.09.2016 -

Robin Martens had de droom om danseres te worden, maar die droom viel in haar jeugd in duigen. Een blessure gooide roet in haar eten. Robin Martens vertelt emotioneel over wat dat met haar deed.


Dat deed ze in RTL Late Night. 'Van jongs af aan wilde ik danseres worden'' vertelde Robin aan Humberto Tan. 'Ik wilde niets anders, ik heb er nooit aan getwijfeld', zei ze. Aan school deed ze naar eigen zeggen weinig. Ze repeteerde in haar vrije tijd liever voor een dansshow.

'Ik was vooral bezig met dansen, maar ik raakte geblesseerd. Ik kon niet meer meer naar de dansschool van Lucia Marthas, wat ik zó graag wilde.' Vechtend tegen de tranen en met gebroken stem vervolgde ze: 'Van mijn 15e tot mijn 24e heb ik niet meer gedanst. Dat is altijd moeilijk gebleven, dat ik mijn dromen niet meer kon najagen.'

Robin is met GTST-collega Buddy Vedder kandidaat in het tweede seizoen van Dance Dance Dance dat zaterdagavond begint op RTL4. In RTL Late Night waren beelden te zien hoe Robin Martens de dansmoves van Beyoncé imiteerde.

De opnames van Dance Dance Dance zitten erop. Robin: 'Ik moest er echt van afkicken'.