Placeholder

Robert vindt Ewout botte boer

Robert Schoemacher wist niet wat hij zag toen hij keek naar het programma Extreem van Ewout Genemans. Een botte boer, zo omschrijft hij de presentator van het RTL5-programma.

In Extreem volgde Ewout Genemans een transseksuele vrouw in Thailand. Cosmetisch arts Robert Schoemacher heeft vol afschuw naar die aflevering zitten kijken, zo vertelt hij in zijn blog. Hij noemde de presentator en tv-producent een botte boer.

"Genemans schepte er duidelijk genoegen in deze onzekere vrouw, verkoopster bij IKEA, zo diep mogelijk te vernederen. Zo liet hij haar – ongetwijfeld in ruil voor het betalen van de door haar zo vurig verlangde operatie – volkomen onnodig haar pruik afnemen," schrijft hij in zijn blog.

Ook het feit dat Ewout lollig wilde zijn, werd hem door Robert niet in dank afgenomen. "Hij probeerde zelfs nog de lachers op zijn hand te krijgen door te zeggen “die lippen zijn zeker wel van je zelf, hè!”"

Het is zoveelste kritiek op Ewout. Eerder schreef De Volkskrant al dat er acteurs en actrices meewerken aan zijn programma Ik Heb HET Nog Nooit Gedaan.