×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert ten Brink slaapgast Serious Request

27.11.2017 -

Robert ten Brink is een van de slaapgasten tijdens Serious Request. In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december zal de presentator van All You Need Is Love de drie dj’s van 3FM gezelschap houden in het Glazen Huis.


Dit jaar wil 3FM geld inzamelen om verscheurde families in oorlogsgebieden te herenigen. En dat thema is Robert uit het hart gegrepen, zegt hij: 'Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om met Kerst samen te zijn, omringd door je geliefden en naasten'.

Het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn. Serious Request start op maandag 18 december. Op zondag 24 december verlaten Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn het huis weer. 3FM maakt later de andere slaapgasten bekend.