×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert ten Brink: ‘Ik trek het niet als anderen mijn show doen’

Robert ten Brink: ‘Ik trek het niet als anderen mijn show doen’
2.02.2020 -

Robert ten Brink vierde in oktober zijn 64ste verjaardag. Hij verlengde vorig jaar zijn contract bij RTL tot 2023 en overweegt daarna met pensioen te gaan. De presentator wil dan wel iets achter de schermen gaan doen, maar vraagt zich nu al af of dat gaat werken.


Robert ten Brink bereikt dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd, maar hij werkt zeker door tot zijn 68ste. Vorig jaar tekende hij een contract voor nog eens vier jaar, waarvoor RTL-directeur Peter van der Vorst speciaal naar het café van Ten Brink in Amsterdam kwam. Niet alleen keerde de tv-ster daarna terug met BankGiro Miljonairs, ook maakt hij nog steeds All You Need Is Love en Love Is In The Air, plus het nieuwe spelprogramma Je Kent Me Toch, Schat? met Vivienne van den Assem. ’Ik ben er heel blij mee dat ik BankGiro Miljonairs weer mag maken’, vertelt Robert.

Ondanks het feit dat Dr. Love, zoals Robert’s bijnaam luidt, dit jaar 65 wordt, gaat hij er nog vol tegenaan. ’Ik loop over van de ambitie. Ik wil nog steeds met al mijn energie programma’s maken. Ik hoef niet meer te bereiken dan ik al heb gedaan, want op mijn leeftijd kan het natuurlijk alleen maar minder zijn, maar ik ben blij met alles wat me nog gegeven is.’

Wat hij gaat doen na het aflopen van zijn contract in 2023 weet hij nog niet. ‘Of ik dan met pensioen ga? Ik heb geen idee. Ik vind ’t heel leuk om programma’s te maken, en of dat nu voor of ach ter de schermen is, interesseert me eigenlijk niet zoveel. Misschien ga ik dan wel achter de schermen werken. Ik weet alleen niet of ik dat trek, want ik kan het natuurlijk zelf best goed, het presenteren. Als iemand anders mijn programma’s dan gaat doen, wordt het heel frustrerend. Ach, ik kijk nooit zo ver vooruit. Ik doe altijd maar wat. Dan komt dit, dan weer dat, en dat gaat al een tijdje goed.’

Ook interessant:

Oeps: Déze BN’ers maakten een slippertje

Sonja Bakker openhartig over trouwplannen

‘Mededeling Albert was klap in gezicht van mijn dochter Boël’