×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Robert Pattinson en vriendin uit elkaar’

11.10.2017 -

Acteur Robert Pattinson en zijn vriendin, zangeres FKA Twigs, zijn uit elkaar. Dat meldt het Britse blad The Sun. Het tweetal was samen sinds september 2014.


Volgens ingewijden zouden de 31-jarige Twilight-ster en de 29-jarige Britse uit elkaar zijn gegroeid en 'niet langer werken als stel'. Het voormalige koppel zou de afgelopen maanden al veel minder tijd met elkaar hebben doorgebracht.

Uiteindelijk zou Pattinson het besluit hebben genomen de relatie te verbreken.

De acteur is vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen te zien in de actiethriller Good Time. Hij speelt Connie, een kleine crimineel die zichzelf met zijn autistische broer in de nesten werkt als een bankoverval verkeerd afloopt. Connie heeft één nacht om zijn broer te bevrijden, voordat deze vermoedelijk voor jaren achter tralies verdwijnt.

Zijn rol werd veelal geprezen op het festival van Cannes, waar Good Time in première ging.