×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robert de Niro bevestigt scheiding

Robert de Niro bevestigt scheiding
27.11.2018 -

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar acteur Robert de Niro heeft dinsdag officieel bevestigd dat hij gescheiden is van zijn vrouw Grace Hightower.


Eerder werd al bekend dat Robert en Grace apart waren gaan wonen. 'Ik waardeer Grace als een geweldige moeder en ik vraag om privacy en respect van iedereen nu we onze rollen ontwikkelen als partners in ouderschap,' liet De Niro weten aan CNN. 

Robert en Grace trouwden in 1997 en kregen het jaar erop een zoon, Elliot. Niet lang daarna ging het stel uit elkaar, om in 2004 hun huwelijksgeloften opnieuw af te leggen. Eind 2011 verwelkomden ze dochter Helen.

Zijn huwelijk met Grace was het tweede voor Robert. In 1976 trouwde de acteur met Diahnne Abbott en adopteerde haar dochter Drena. Samen kregen ze ook nog zoon Raphael, maar in 1986 liep het huwelijk stuk. De Niro kreeg daarna een relatie met model Toukie Smith, met wie hij zijn inmiddels 23-jarige tweelingzoons Aaron en Julian kreeg.