×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robby Valentine uitgescholden en mishandeld

21.06.2018 -

Robby Valentine wist woensdag niet wat hem overkwam. De zanger werd in Hoorn op straat door jongens uitgescholden en in elkaar geslagen.


De 49-jarige Robby, die in werkelijkheid Robert Kempe heet, vertelt op Facebook wat hem overkwam. ‘Altijd leuk, als driekwart blinde je zesjarige dochter met de trein naar Station Kersenboogerd in Hoorn brengen om naar school te gaan, om daar voor zimmer en vieze flikker te worden uitgescholden. Gelukkig voorkwamen twee geweldige vaders van schoolgenootjes erger.’

De zanger werd op weg naar school uitgescholden. Twee vaders bleken bereid met de zanger mee terug te lopen naar de trein. Op weg daar naar toe zagen ze de jongens lopen. Toen één van de vaders hen aansprak op hun gedrag, kreeg Robby een vuistslag in z’n gezicht. Eén van de vaders liep een bloedneus op. De daders gingen er vervolgens rennend vandoor, zo vertelde Marlies, de vrouw van Robby aan NH Nieuws.

Volgens haar wordt haar man, door zijn opvallende uiterlijk, wel vaker uitgescholden. Dat was ook de reden om te verhuizen van Almere naar West-Friesland.