Robby Valentine uitgescholden en mishandeld

Robby Valentine wist woensdag niet wat hem overkwam. De zanger werd in Hoorn op straat door jongens uitgescholden en in elkaar geslagen.

De 49-jarige Robby, die in werkelijkheid Robert Kempe heet, vertelt op Facebook wat hem overkwam. ‘Altijd leuk, als driekwart blinde je zesjarige dochter met de trein naar Station Kersenboogerd in Hoorn brengen om naar school te gaan, om daar voor zimmer en vieze flikker te worden uitgescholden. Gelukkig voorkwamen twee geweldige vaders van schoolgenootjes erger.’

De zanger werd op weg naar school uitgescholden. Twee vaders bleken bereid met de zanger mee terug te lopen naar de trein. Op weg daar naar toe zagen ze de jongens lopen. Toen één van de vaders hen aansprak op hun gedrag, kreeg Robby een vuistslag in z’n gezicht. Eén van de vaders liep een bloedneus op. De daders gingen er vervolgens rennend vandoor, zo vertelde Marlies, de vrouw van Robby aan NH Nieuws.

Volgens haar wordt haar man, door zijn opvallende uiterlijk, wel vaker uitgescholden. Dat was ook de reden om te verhuizen van Almere naar West-Friesland.