×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams vindt creatieve manier om af te kicken

Robbie Williams vindt creatieve manier om af te kicken
8.01.2019 -

Robbie Williams heeft een creatieve manier gevonden om de verleiding van een sigaret te weerstaan. In een video op Instagram deelt de zanger zijn bijzondere manier van afkicken met zijn fans.


De 44-jarige artiest is te zien terwijl hij aan tafel een kleurplaat in zit te kleuren. "Ik ben aan het kleuren, want dat helpt me om me ergens anders op te concentreren", zegt Robbie. "Kunst is goed voor de geest. Iedereen die met mij ook wil stoppen met roken: hou vol!"

De oud-zanger van Take That weet dat het moeilijk is om te stoppen. In 2012 was hij na de geboorte van zijn dochter even 'clean', maar niet lang daarna kreeg het verlangen naar een peuk weer de overhand. Williams geeft toe dat hij nu toch af en toe nog kampt met afkickverschijnselen zoals paniekaanvallen. "Soms moest ik gewoon even het huis uit om te kalmeren."