×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams trapt WK voetbal af

14.06.2018 -

Met drie van zijn grootste hits heeft Robbie Williams donderdag het WK voetbal in Rusland geopend. Robbie en de Russische operazangeres Aida Garifoellina verzorgden de openingsceremonie voor het openingsduel tussen Rusland en Saudi-Arabië.


Robbie begon met een korte versie van Let Me Entertain You, gevolgd door een nummer van Garifoellina. Robbie zong ook een ingekorte versie van Feel, waarna hij met Garifoellina Angels ten gehore bracht. Tijdens het nummer was op het veld een kleine rol weggelegd voor de Braziliaanse oud-international Ronaldo. Ook werden de vlaggen van de 32 deelnemende landen binnengebracht, Nederland is er dit WK niet bij.

Na de optredens van Robbie en Aida spraken de Russische president Vladimir Poetin en Gianni Infantino, voorzitter van de wereldvoetbalbond FIFA, het publiek toe.