×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams had magische avond met prins Albert

13.07.2015 -

Prins Albert van Monaco vierde afgelopen weekend dat hij tien jaar geleden zijn vader Rainier opvolgde. Zondagavond stond er onder meer een gratis concert van Robbie Williams in Monaco op het programma.


Voorafgaande aan het concert betrad gastheer prins Albert en zijn echtgenote prinses Charlène het podium op het plein voor het paleis op de rots om de Britse zanger aan te kondigen. Ook poseerden ze vooraf met Robbie Williams en diens vrouw Ayda Field.
Robbie Williams noemde het een magische avond. "Gefeliciteerd prins Albert en prinses Charlène: dank voor de uitnodiging om dit mee te kunnen vieren. Wat een magische avond", twitterde de artiest. Met het concert werd een tweedaags feest afgesloten dat in het teken stond van het tienjarige ambtsjubileum van Albert II.