×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams bezorgt Mattie pijnlijk moment

Robbie Williams bezorgt Mattie pijnlijk moment
2.11.2016 -

Qmusic-dj's Mattie en Wietze strikten Robbie Williams als gast voor hun tv-programma Soundcheckers van KPN Presenteert dat voor de speciale gelegenheid woensdag werd opgenomen in Club Air in Amsterdam. Na wat vragen uit het publiek en een gezellig kletspraatje met de presentatoren werd de zanger voorafgaand aan het optreden nog even onderworpen aan een quiz met 'spannende' vragen. Dat zorgde voor een pijnlijk moment voor Mattie.


Dat gebeurde toen Robbie een vraag uit het publiek over zijn meest gênante moment ooit terugspeelde naar Mattie. Het publiek, dat meteen dacht aan de pijnlijke affaire rond de ex-vrouw van de radio-dj, begon te joelen. 

"Het begon tien jaar geleden", grapte Mattie’s collega Wietze, waarmee hij verwees naar het begin van de relatie van Mattie met ex Kirsten. "Je wilt het niet weten, Robbie", reageerde Mattie vervolgens met het schaamrood op z’n kaken.

"Maar ik ga het zeker googelen", zei Robbie.