×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Trip terug op tv

Rob Trip terug op tv
19.08.2019 -

Rob Trip is weer terug op televisie. Maandagavond was hij te zien in het NOS Journaal van acht uur. Trip werd de afgelopen maanden behandeld voor prostaatkanker en was daarom een tijdje van de buis verdwenen.


De terugkeer van de 58-jarige presentator is op social media niet onopgemerkt gebleven. Veel kijkers van het Journaal zijn verheugd de anchorman weer te kunnen verwelkomen. ‘Beste nieuws van de dag’, schrijft een twitteraar. ‘Fijn U weer te zien’, spreekt iemand anders de nieuwslezer persoonlijk toe.

Half maart verdween Trip plotseling van het scherm vanwege zijn ziekte. Toen was nog onduidelijk wanneer hij weer zou kunnen werken. Het is nog even afwachten of Trip ook weer Met het oog op morgen op de radio gaat presenteren.

Trip is precies op tijd teruggekeerd. Deze week presenteert Dionne Stax namelijk haar laatste journaals voordat ze overstapt naar AVROTROS.