×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Kamphues weg bij KRO-NCRV

22.05.2014 -

Rob Kamphues gaat weg bij de KRO-NCRV! Na een samenwerking van bijna 10 jaar vertrekt de presentator. De omroep en Kamphues hadden een andere visie.


De KRO-NCRV en Kamphues kijken op een andere manier naar nieuwe programma's. Media-directeur Jaco Rijssemus laat in een verklaring aan het personeel weten: We zijn Rob Kamphues dank verschuldigd voor de toegewijde manier waarop hij zich heeft ingezet voor de KRO en zijn bijdrage aan het succes van het programma De Reünie. Na een intensieve samenwerking van bijna tien jaar hebben we besloten om afscheid van elkaar te nemen.

Rob Kamphues zegt: 'Ik heb tien geweldige jaren gehad waar we met een groot en toegewijd team programma's hebben kunnen maken. De beëindiging van de samenwerking doet pijn omdat er altijd met zoveel inzet en passie is gewerkt.'