×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob Geus openhartig over dramatische bevalling

10.11.2017 -

Rob Geus vertelt in een interview over de dramatische bevalling van zijn vrouw Suzanne. Zij had een horrorbevalling van 16 uur om zoontje Levi op de wereld te zetten.


'Je hoopt natuurlijk dat na zo'n zwaar voortraject met hormonen slikken en spuiten om toch zwanger te kunnen raken, om het via IVF toch tot stand te kunnen brengen, dat de zwangerschap zelf dan fijn en goed verloopt', zo legt Rob uit.

'Het voortraject heeft namelijk 4.5 jaar geduurd. Hij had al op de basisschool kunnen zitten inmiddels. En het eindtraject, de zwangerschap, verliep gelukkig top. Ze was super fit. Vervolgens hoop je dan ook dat het met de bevalling een beetje mee gaat zitten. Het bleek compleet anders dan dat', vervolgt hij.

De bevalling verliep namelijk dramatisch: 'Ze heeft 16 uur lang weeën gehad. Op gegeven moment werd het een kritieke situatie omdat de baby gedraaid was, wat heel nadelig bleek voor een natuurlijke geboorte. Het hoofdje lag met schouders en al opzij en opeens zagen we dat de conditie van de baby achteruit ging maar ook die van mijn vrouw. En dan sta je echt machteloos als man. De baby waren we op gegeven moment zelf kwijt…', vervolgt hij geëmotioneerd.

Uiteindelijk is de baby via verdoving op de OK ter wereld gekomen.