×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rob de Nijs: zoon Robbert volgt mij op

29.07.2017 -

Rob de Nijs wordt eind dit jaar 75. Niet dat hij al aan stoppen denkt, maar hij heeft wel alvast bedacht wie van hem het stokje mag overnemen. De Nijs ziet het liefst dat zijn zoon Robbert (34) in zijn voetsporen treedt, vertelt hij zaterdag in De Telegraaf.


De oudste zoon van de zanger is te horen in twee duetten op het nieuwe album van De Nijs, Van verlies en verlangen, dat komend najaar uitkomt. De moeder van Robbert en ex van Rob, Belinda Meuldijk, schreef de nummers voor vader en zoon.

Rob over zijn gedroomde opvolger: "Hij heeft een geweldige stem. Maar eigenlijk leek hij me altijd te gevoelig en te bescheiden voor dit harde en rare vak. Hij mag wel wat brutaler zijn."

Gehoorapparaat

Van het ouder worden zegt De Nijs geen last te hebben. Alleen zijn gehoor gaat achteruit. "Tegenwoordig heb ik een klein apparaatje. En straks wordt dat nog kleiner. Ik heb nu een afspraak om dat in de gehoorgang te plaatsen en maar eens in de drie maanden hoeft daar iemand even naar te kijken."

Hij heeft zijn band alvast voorbereid op de komst van De Nijs jr. "Ik zei, jongens als ik er ooit niet meer ben, dan kunnen jullie gewoon door met Robbert. Dat gaan ze doen, geloof ik."