×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora waagt hoge sprong in rivier

6.07.2016 -

Rita Ora is op vakantie en geniet helemaal van haar vrije tijd om bij te komen. Toch stroomt er ook nog aardig wat adrenaline door haar aderen, want de zangeres wilde per se van een hoge brug afspringen.


Dat moment is gefilmd en Rita plaatste de video op Instagram. 'Het was een geweldig plaatje met de zonsondergang en het was een openbare brug. Om de een of andere reden wilde ik heel graag in de rivier springen… dus dat deden we', schrijft ze bij het filmpje. 

Toch was ze wel een beetje bang toen ze eenmaal op de brug stond. 'Je kan zien dat ik een beetje twijfel aan het begin. Ik weet niet waarom ik zo bang werd, maar het leek gewoon veel hoger toen ik daar boven stond!' Toen ze eenmaal was gesprongen vond ze het geweldig. 'Het was het meest bevrijdende gevoel ooit!'

Rita lijkt weer redelijk hersteld na haar ziekenhuisopname van vorige week. De zangeres belandde in een ziekenhuisbed omdat ze extreem vermoeid was.