×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora niet herkend in Duitse The Voice

17.11.2017 -

Rita Ora heeft een verrassingsoptreden gegeven tijdens The Voice in Duitsland. De Britse popster deed mee aan de blind auditions en bracht haar eigen single Your Song ten gehore. Maar geen van de juryleden herkende haar.


Rita wist met haar nummer de stoelen van alle vier de juryleden om te draaien. Maar na het optreden en het zien van haar gezicht ging er bij de jury geen belletje rinkelen. "Ik ben een 26-jarige beginnende muzikant uit Londen", introduceerde ze zichzelf na haar optreden. De jury complimenteerde haar. "Het klonk bijna als het origineel", aldus jurylid Mark Forster. Zelfs na het verklappen van haar naam, geloofde de jury niet dat Rita Ora voor hen stond. "Oke, je maakt een grap. Ben je een dubbelganger?"

Rita, in 2015 zelf jurylid van The Voice UK, weet de jury en het publiek uiteindelijk te overtuigen. "Nee, ik ben geen dubbelganger. Ik ben het echt!"