×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora in het ziekenhuis

30.06.2016 -

Het is een zwaar leven als artiest. Dat merkt Rita Ora ook. De zangeres is compleet uitgeput en is daardoor in het ziekenhuis beland.


Dat liet de zangeres aan haar fans weten via Instagram. 'Vandaag was heel zwaar, maar ik sla me erdoorheen. Allemaal bedankt voor jullie steun', schrijft Rita bij een kiekje van haarzelf in het ziekenhuisbed. 

Eerder dezelfde dag plaatste Rita nog allemaal plaatjes en video's van een shoot. Toen leek er niets aan de hand te zijn. Maar even later lag ze toch in het ziekenhuis met slangetjes in haar arm. Gelukkig kan ze nog wel lachen op de foto. 

 

Today was pretty tough but I'm getting through it thank you to all of you for the support! I love you!! #exhaustionisreal

Een foto die is geplaatst door Rita Ora (@ritaora) op

 

Thanks glam squad for being awesome! You know who you are!

Een foto die is geplaatst door Rita Ora (@ritaora) op