×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rita Ora: ‘Ik ben biseksueel’

15.05.2018 -

Rita Ora heeft bevestigd dat ze biseksueel is. In haar nieuwe single Girls suggereerde de zangeres al dat ze op zowel mannen als vrouwen valt, deze week gaf ze via social media uitsluitsel nadat ophef was ontstaan over het nummer.


'Ik heb relaties gehad met vrouwen en mannen', schreef Rita, die Girls haar 'persoonlijke reis' noemde. Ze omschrijft het nummer, dat ze opnam met Bebe Rexha, Charli XCX en Cardi B, als 'een accurate weerspiegeling van een oprechte levenservaring'. Rita zingt onder meer dat ze soms met meisjes wil zoenen als ze rode wijn op heeft. Over die tekst ontstond op social media ophef, omdat de zangeres zou suggereren dat alcohol noodzakelijk was voor een vrijpartij met hetzelfde geslacht.

'Het spijt mij als ik iemand pijn heb gedaan met dit nummer. Ik zou nooit expres iemand uit de LGBTQ+-gemeenschap of iemand anders pijn doen', reageerde de zangeres op alle ophef. Rita hoopt dat haar fans leren 'net zo trots op zichzelf te zijn als ik leer te zijn': 'Ik ben dankbaar dat mijn fans mij leren van mezelf te houden'.

Rita sluit haar bericht af met de boodschap dat ze zich 'gedurende mijn hele carrière heb ingezet voor de LGBTQ+-gemeenschap' en dat ze dat ook altijd zal blijven doen.