×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Risicovolle operatie Bibian Mentel goed verlopen

Risicovolle operatie Bibian Mentel goed verlopen
15.08.2019 -

Bibian Mentel is met succes geopereerd aan een tumor. Dat laat haar man Edwin Spee in een video op zijn Facebook weten.


Voorafgaand aan de operatie liet de man van Bibian weten dat de 46-jarige Mentel het risico liep een dwarslaesie over te houden aan de operatie. Artsen lieten hem na de ingreep echter weten dat alles goed was verlopen. ‘Alles lijkt goed gegaan te zijn. Het is nog even duimendraaien dat Bieb straks ook alles werkelijk goed kan bewegen, maar de arts is heel tevreden. Ze ligt nu bij te komen’, vertelt hij in een video.

Bij de 46-jarige Mentel werd deze zomer voor de elfde keer kanker geconstateerd. De uitzaaiingen die dit keer bij haar zijn gevonden zitten boven in haar nek, tegen haar schedel aan. Daarnaast zijn er ook nog plekjes in haar longen en onderrug gevonden.