×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Risicovolle operatie Bibian Mentel goed verlopen!

Risicovolle operatie Bibian Mentel goed verlopen!
27.11.2019 -

Bibian Mentel en haar familie kunnen weer opgelucht ademhalen. De operatie die Bibian vandaag moest ondergaan, is namelijk goed verlopen.


‘JAAAAAAAAA. Net 2 min geleden verlossend belletje ontvangen. Alles is super goed gegaan, Bibian maakt het naar omstandigheden goed. De specialist snapte zelfs niet hoe ze het deed maar ze lag al weer te lachen!’ schrijft haar man Edwin Spee opgelucht op zijn Facebook.

Bibian ging vandaag onder het mes om haar wervel te stabiliseren, maar dat was niet geheel zonder risico’s. De snowboardster liet aan RTL Boulevard weten: ‘Als m’n lichaam ermee ophoudt om het zo maar te zeggen, dan hebben we besloten om niet meer te reanimeren. Mijn arts zei letterlijk: ‘Waarschijnlijk uit liefde zal Edwin je willen reanimeren.’ Toen keken we elkaar aan en zeiden: Nou, waarschijnlijk uit liefde juist niet, omdat we weten wat de consequenties zouden kunnen zijn’.’

Lees ook:

Opnieuw een spannende dag voor Bibian Mentel en familie

Dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2020 tot nu toe!

Monique Smit geeft update over gezondheid: ‘Alles wat tegen kon zitten zat ook tegen’