Placeholder

Rijkste kinderen van de sterren

Designerkleding, verre vakanties, eerste klas vliegtickets, diamanten rammelaars en buitensporige cadeauwensen. Het wordt deze kinderen met de gouden paplepel ingegoten. Als kroost van de grootste wereldsterren ontbreekt het hen aan niets. Gewoon omdat het kan. Hierbij een overzicht van de meest verwende sterrenkinderen.

Cristiano Ronaldo Santos jr.

De zoon van Cristiano Ronaldo heeft in de ogen van zijn vader al het grootste cadeau van zijn leven gekregen. De Portugese profvoetballer telde maar liefst 12 miljoen euro neer om voor altijd bij elkaar te kunnen zijn zonder bemoeienis van de biologische moeder. Ook vernoemde de narcistische voetballer zijn zoon naar hemzelf. Als klap op de vuurpijl richtte zijn vader een museum over zichzelf in zodat zijn zoon later alles over hem kan leren. Als dat geen vaderliefde is, weet Cristiano Ronaldo het ook niet meer.

 

Suri Cruise

Als het aan Tom Cruise en Katie Holmes ligt, wordt elke wens van hun dochter Suri meteen ingewilligd. Voor haar verjaardag kreeg Suri een boomhut ter waarde van 72.000 euro. Een klein cadeau in vergelijking met wat de jongedame in haar kast heeft hangen. Deze beroemde Hollywooddochter stelt hoge eisen aan haar kleding en heeft van haar ouders in korte tijd dan ook een garderobe van bijna 2 miljoen euro gekregen.

 

Harper Beckham

Hoewel Harper Beckham zich nog nauwelijks bewust is van haar omgeving hebben papa David en mama Victoria al een flink fortuin in haar geïnvesteerd. Ter gelegenheid van haar tweede verjaardag kochten ze een peperduur schilderij van de Britse kunstenaar Damien Hirst. Ruim 700.000 euro telden ze neer voor het kolossale kunstwerk. Maar gelukkig komt de jongste Beckham ook aan kleding en speelgoed niets te kort.

 

Blue Ivy Carter

De dochter van Beyoncé en rapper Jay-Z wordt niet warm of koud van een verjaardagsfeestje in de lokale speeltuin. Daarom huurden haar ouders voor haar tweede verjaardag een compleet pretpark af voor de piepjonge diva. Ook op cadeautjes bezuinigt het sterrenechtpaar doorgaans niet. Zo is Blue Ivy in bezit van een met diamanten ingelegde Barbiepop ter waarde van 60.000 euro. Het eigen vermogen van de peuter wordt nu al geschat op 720.000 euro.

 

Moroccan en Monroe Cannon

Het kan moeder Mariah Carey allemaal niet gek genoeg als het om haar tweeling Monroe en Moroccan gaat. Als baby’s werden de kinderen dagelijks met een peperdure crème ingesmeerd. Maandelijks gaf de diva meer dan vijfduizend euro uit om luieruitslag tegen te gaan. Hoewel ze de luiers inmiddels ontgroeid zijn, heeft mama Mariah weer iets nieuws gevonden om haar zuurverdiende centen aan uit te geven, namelijk schoenen. De tweeling is inmiddels in het bezit van meer dan vijftig paar schoeisel.