×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna stelt nieuwe liefde voor aan ouders

Rihanna stelt nieuwe liefde voor aan ouders
19.06.2015 -

Het gaat hard tussen Rihanna en haar nieuwe vriend, voetballer Karim Benzema. De zangeres heeft hem al voorgesteld aan haar ouders.


"Rihanna heeft niet lang gewacht om Karim voor te stellen aan de mensen om haar heen", vertelt een bron aan Life & Style. "Ze heeft Karim met enkele van zijn teamgenoten naar LA laten komen om samen te komen met haar familie die ze in liet vliegen uit Barbados."

Rihanna werd ook met alleen met Benzema gespot; vorige week nam ze hem mee naar een chique club in Los Angeles. De afgelopen maanden laaiden de geruchten op over de relatie met de Franse Real Madrid-aanvaller, met zijn 27 jaar een leeftijdsgenoot van de popster. Even daarvoor werd Rihanna vaak gezien met Leonardo DiCaprio.