×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna sleept eigen vader voor de rechter

Rihanna sleept eigen vader voor de rechter
16.01.2019 -

Zangeres Rihanna sleept haar eigen vader voor het gerecht. The Hollywood Reporter meldt dat de zangeres hem verwijt dat hij zich ten onrechte voordoet als haar manager.


Volgens Rihanna, die in het verleden vaker over de slechte band met haar vader Ronald Fenty sprak, hebben Fenty en een man genaamd Moses Perkins een entertainmentbedrijf opgezet onder de naam Fenty Entertainment. Dat bedrijf regelde enkele boekingen voor de zangeres.

De 30-jarige Rihanna zegt echter niks te maken te hebben met het bedrijf. De zangeres verwijt haar vader niet alleen dat hij haar naam gebruikt. Maar Ronald Fenty zou ook tegen investeerders hebben gelogen over de betrokkenheid van zijn dochter in zijn bedrijf.

Op deze manier zou de vader van Rihanna miljoenen dollars hebben opgestreken. Hij zou onder meer nep-boekingen hebben hebben gedaan voor een tournee in Zuid-Amerika en concerten in Los Angeles en Las Vegas. De zangeres wil dat haar vader een verbod krijgt om door te gaan met zijn activiteiten en eist een schadevergoeding.

Volgens Rihanna heeft zij al meerdere malen in een gesprek geprobeerd Fenty en Perkins te bewegen te stoppen met hun frauduleuze praktijken. De gang naar de rechter is de enige oplossing die haar nog rest, aldus THR.