Placeholder

‘Rihanna datet Lewis Hamilton’

Lewis Hamilton en Rihanna zijn aan het daten. Bronnen vertellen dat de twee elkaar een aantal keer in het geheim hebben ontmoet.

Zo zouden de Formule 1-coureur (30) en de 27-jarige zangeres pas geleden hebben gedineerd in een New Yorks restaurant. Daarna zijn ze naar een nachtclub en een feestje bij Rihanna thuis gegaan.

"Ze flirten al jaren met elkaar, maar sinds mei praten ze ook veel", zegt een bron dichtbij Rihanna tegen The Sun. Volgens de bron heeft Rihanna de coureur uitgenodigd om naar het festival Rock in Rio te komen, zodat hij haar kan zien optreden en zodat ze samen tijd kunnen doorbrengen.

Een bron vlakbij Hamilton vertelt: "Hij is een beetje verliefd op haar en vindt haar niet alleen sexy, maar ook heel erg grappig, hoewel hij weet dat ze een reputatie als hartenbreekster heeft."

Rihanna zou onlangs nog meerdere malen zijn gezien met voetballer Karim Benzema. Maar de Franse Real Madrid-aanvaller zou alweer een nieuwe vriendin hebben.

In februari beëindigden Hamilton en zijn toenmalige partner Nicole Scherzinger hun relatie. De twee waren zeven jaar bij elkaar.