×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ricky Martin deelt eerste foto van z’n dochtertje

Ricky Martin deelt eerste foto van z’n dochtertje
9.08.2019 -

Het dochtertje van Ricky Martin heeft haar Instagramdebuut gemaakt. De zanger heeft namelijk een foto van het meisje gedeeld.


Ricky en zijn man Jwan Yosef verwelkomden Lucia eind vorig jaar. In het kiekje dat de zanger donderdag op Instagram plaatste zit de nu bijna negen maande oude baby bij hem op schoot. ‘Het licht in mijn ogen,’ schrijft de muzikant erbij.

Martin en de in Syrië geboren kunstenaar Yosef kennen elkaar sinds 2016. Vorig jaar bevestigde de zanger en acteur dat ze in stilte getrouwd zijn. Ricky was sinds 2008 al vader van twee zoons, tweeling Matteo en Valentino.

Op oudjaarsdag deelden Ricky en Jwan hun babynieuws. Bij een foto waarop ze beiden een handje van de baby vasthielden, schreven ze: ‘We zijn erg blij te mogen vertellen dat we ouders zijn geworden van een mooie en gezonde baby, Lucia Martin-Yosef. We kunnen niet wachten om te zien waar deze schitterende baby ons heen zal brengen. Haar prachtige broers en wij zijn zijn helemaal verliefd op haar.’

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

La luz de mis ojos #Lucia

Een bericht gedeeld door Ricky (@ricky_martin) op