×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Parfitt schrapte vrouw uit testament

29.01.2017 -

De vorige maand overleden Rick Parfitt heeft zijn vrouw niets nagelaten. Vlak voor zijn dood schrapte de gitarist van Status Quo Lyndsey uit zijn testament.


"Hij heeft mij niets nagelaten", aldus Lyndsey in gesprek met de Daily Mail. "Ik moet mijn kinderen nu van hun privéschool halen en een baan zoeken. Ik kan het schoolgeld anders niet betalen en we zouden niet eens te eten hebben zonder mijn moeders pensioen."

Rick en Lyndsey leefden ten tijde van zijn dood gescheiden, maar volgens Lyndsey ging het juist weer goed tussen de twee. Het koppel ontbeet iedere dag met elkaar en was van plan om samen de kerst door te brengen. "We waren niet van elkaar vervreemd, maar hadden het er zelfs over om weer bij elkaar te komen."

De Britse gitarist overleed vlak voor de kerstdagen op 68-jarige leeftijd nadat hij in juni een zware hartaanval had gehad.