×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rick Engelkes terug op het podium

Rick Engelkes terug op het podium
3.02.2016 -

Rick Engelkes keert terug in het theater. Samen met cabaretier Richard Kemper gaat hij in het najaar de voorstelling Hart Tegen Hart spelen. Engelkes, die drie jaar geleden voor het laatst op het podium stond, gaat het stuk ook zelf produceren.


Dat maakte zijn woordvoerder woensdag bekend. Het is niet de eerste keer dat Engelkes en Kemper samenwerken. Kemper schreef in 2012 al mee aan de voorstelling De huisvrouwmonologen, die Engelkes produceerde. Behalve als producent is Engelkes bij het grote publiek bekend van zijn rollen in series als Bloedverwanten, Verliefd Op Ibiza en GTST.

Het is voor cabaretier Kemper de eerste maal dat hij als acteur in het theater staat. Hart tegen hart wordt volgens Kemper 'een origineel relatiestuk met vileine dialogen en pijnlijk herkenbare situaties'. De twee mannen delen in het stuk het podium met twee actrices. Deze namen worden later bekendgemaakt.

De eerste voorstelling van Hart Tegen Hart staat in oktober gepland.