Rick Brandsteder klaar voor nieuwe liefde

Rick Brandsteder is inmiddels alweer bijna tien maanden vrijgezel. Maar als het aan de presentator ligt niet voor lang meer. 'Ik ben wel uitgeraasd. Een nieuwe liefde zou leuk zijn', verklapt hij aan Weekend.

Rick’s relatie met Roosje Kuizenga was veelbelovend, maar wist tóch geen stand te houden. Sinds het stuklopen van die relatie gaat hij als vrijgezel door het leven. Maar de 35-jarige zoon van Ron Brandsteder bekent tegenover Weekend dat hij best wel weer verliefd wil worden. ‘Ik zou het wel leuk vinden om iemand te ontmoeten, om mee samen te zijn, je passies te delen en leuke dingen te doen’, aldus de RTL Boulevard-presentator.

Hoewel hij open staat voor een nieuwe liefde, weet Rick niet precies wat voor een vrouw het best bij hem zou passen. ‘Ik denk in elk geval dat ik niet iemand wil die in hetzelfde vak zit, eerder een tegenhanger. Een girl next door, want ik ben wel van: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, vertelt hij. Bovendien moet zijn nieuwe liefde niet jaloers aangelegd zijn. ‘Ik heb natuurlijk wel een iets ander leven dan menigeen. Daar moet je wel een beetje tegen bestand zijn. Alleen, als je elkaar vertrouwt, denk ik dat het geen probleem hoeft te zijn.’

Ondanks dat Ron’s oudste zoon naar eigen zeggen te vertrouwen is, begrijpt hij eventuele twijfels daarover. Maar zijn seks, drugs, en rock-’n’-rollperiode behoort nu tot het verleden. ‘Hoe ouder ik word, hoe verstandiger. Ik denk dat iedereen zo z’n tijd heeft met feesten en partijen’, aldus Rick. Tegenwoordig zit hij in de weekenden regelmatig thuis op de bank of is hij aan het werk en geniet hij echt van de momenten dat hij vrij is. ‘Ik maak tegenwoordig een beetje pas op de plaats. Ik vind dit leven eigenlijk wel prettig zo’, besluit hij.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen