×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Richard Hammond bestolen in Saint Tropez

2.09.2018 -

Voormalig Top Gear-presentator Richard Hammond, zijn gezin en hun gasten zijn onlangs bestolen in Saint Tropez. Binnen 48 uur werden de inbrekers overigens door middel van bewakingscamera's gepakt.


De Hammonds huurden met vrienden een villa in de Zuid-Franse badplaats toen zij 's ochtends ontdekten dat er portefeuilles en geld weg waren. Omdat niemand 's nachts iets gemerkt heeft, vermoedt Richard's vrouw Mindy dat de inbrekers verdovend gas hebben gebruikt. Bij eerdere inbraken in de buurt, onder meer bij Formule 1-coureur Jenson Button, werd ook gas gebruikt om de slachtoffers te verdoven.

'Het enge voor mij was dat ik de avond ervoor, toen we naar bed waren gegaan, beneden een deur hoorde dichtgaan. Ik dacht: 'Dat is een beetje bizar', en besloot om het te gaan checken', aldus Mindy in de Sunday Express. 'Ik ging naar beneden en de gang in. De deur naar de woonkamer was dicht maar ik hoorde een mannenstem achter de deur. Ik dacht dat het vrienden van ons waren die nog niet naar bed waren en ging weer naar boven. Maar, bleek later, het waren de inbrekers.'

De volgende ochtend miste Richard's en Mindy's 15-jarige dochter Wilow haar horloge. Toen Richard later ontdekte dat er geld was verdwenen, realiseerden ze dat er was ingebroken. Niet alleen de Hammonds waren bestolen, maar ook hun vrienden misten geld en portemonnees.

Na het voorval kwam de politie in actie en de Hammonds huurden beveiligers in voor de rest van hun vakantie.